Nadat het uiterst vervelende nieuws bij ons binnenkwam dat Abbath en de zijnen niet van de partij konden zijn op Into Darkness zijn we heel hard op zoek gegaan naar een waardige vervanger. Op zo’n korte termijn je headliner vervangen leek onmogelijk, maar uiteindelijk hebben we niemand minder dan de ongekroonde koningen van de Zweedse black metal Dark Funeral bereid gevonden om de lege plek in te nemen!

De band bestaat inmiddels al bijna 25 jaar en hoewel ze de laatste tien jaar wat minder productief zijn geweest, staat de band rond Lord Ahriman nog als een huis, vooral sinds dat vorig jaar hun geweldige nieuwe plaat Where Shadows Forever Reign de wereld in geslingerd werd. Verwacht een set met tracks van deze plaat maar ook zeker met vele klassiekers!

Verder kunnen we Temple Of Baal bevestigen: brute, strakke, gitzwarte death metal uit Frankrijk. En de onheilspellende, technische blackened death/djent metal van Ulsect maakt de line-up van Into Darkness IV compleet. Wees erbij dus op 2 december!

BUY TICKETS
VISIT FACEBOOK