Veel bijzondere optredens dit jaar op Into Darkness. Naast toch behoorlijk zeldzame shows van o.a. Ancient en Celeste mogen we nog een zéér speciale aankondiging doen!

Want hoe lang is het al niet geleden dat de briljante Britten van Akercocke naar ons land kwamen? Juist, jaren. Hoog tijd om ze voor een exclusieve show naar Nederland te halen, en wel op Into Darkness dus!

De op zichzelf staande, meesterlijk inventieve mengelmoes van blackened death metal en progressiviteit behelst bijna een subgenre op zich en dat maakt de band één van de meest bijzondere acts binnen de extreme metal. Hoewel er in de loop van de tijd steeds meer dynamiek en death metal riffing in hun muziek is geslopen, zijn deze heren nog steeds in staat om een beklemmend duistere sfeer neer te zetten, vooral middels het typisch verwrongen Akercocke geluid en de dreigende grunts en cleane zang van Jason Mendonça.

Hun gloednieuwe album ‘Renaissance in Extremis’ ligt over vier weken in de schappen en dat kan niet anders dan een knaller van jewelste worden. Sowieso één van de meest onderschatte bands in het genre, maar stiekem één van de allerbeste. Niet te missen dus 2 december!

BUY TICKETS
VISIT FACEBOOK